We zijn blij om de nieuwste toevoeging aan het team aan te kondigen.

Tom Swartjes brengt een schat aan ervaring mee naar DeFi Capital. Tom is afgestudeerd met een Master of Law, met als specialisatie intellectueel eigendom, ICT en blockchaintechnologie. Na zijn afstuderen wilde Tom deze kennis toepassen door meerdere bedrijven op te richten binnen de digitale ruimte. Met name Innovation Block, een investerings- en adviesbureau dat zich richt op het landschap van blockchain en cryptocurrency. Dit omvatte het geven van cursussen over blockchain-technologie, het raadplegen van bedrijven die de ruimte willen betreden en rechtstreeks investeren in projecten en protocollen.

Met meer dan 4 jaar ervaring in het investeren en uitbreiden van zijn kennis, is hij nu vastbesloten om deel te nemen aan en voort te bouwen op dit opwindende nieuwe paradigma in de blockchain-aangedreven ruimte, genaamd gedecentraliseerde financiering.

Tijdens onze gesprekken om elkaar te leren kennen was het vanaf het begin duidelijk dat Tom goed zou passen binnen het team. De energie die hij inbrengt en de opvattingen die hij heeft over de ontwikkelingen binnen de blockchain en Decentralized Finance-ruimte sluiten goed aan bij onze visie. Zijn oog voor detail en grondigheid zal van grote waarde zijn in zijn nieuwe rol als fondsmanager en projectanalist. We heten hem van harte welkom.

Bekijk de rest van ons team hier!