Decentralized Finance DeFi Capital Distributed Network

Partners

If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.

IQEQ Financial Services

IQEQ is onze fondsadministrator en bewaarder. Zij zorgen ervoor dat we voldoen aan de laatste regulatie en wettelijke eisen die bij een fonds komen kijken. IQEQ maakt het onboarden van nieuwe participanten makkelijk en controleert of we ons aan het plan houden.

Adres

Hoogoorddreef 15
1101 BA
Amsterdam

www.iqeq.com

Object Guild

Object Guild ontwikkelt software die voor ons het managen van dit fonds makkelijk maakt. Ze maken onder andere klantbeheer en interactie met de blockchaineconomie in een custom-made programma.

Adres

Panamalaan 8F
1019 AZ
Amsterdam

www.objectguild.com

Benvalor

Ontmoet onze juridische en belastingadviseur. Benvalor is een onafhankelijke advocatuur die functioneert als onze gids in de wereld van wetten en belastingen. Samen met Benvalor weten we zeker dat we begrepen worden zoals we willen. Door de ervaring met fondsmanagement hebben ze een goed idee van hoe we denken en wat we nodig hebben.

Adres

Burgemeester Reigerstraat 86
3581 KW
Utrecht

www.benvalor.nl

Finance Matters

Finance Matters verleent ons een cruciale dienst bij het managen van onze financiële in- en output. Het is onze partner voor financiële vraagstukken en het modelleren van omzet, groei en winst. Ook functioneert Finance Matters soms als interim CFO; zo is financiën beheren echt makkelijk geworden.

Adres

Koninginnegracht 8
2514 AA
Den Haag

 

 

Wil je meer weten over dit team?

ons Team