DeFi Capital Over Ons

5 redenen om te beleggen met DeFi Capital

Dit zijn de belangrijkste redenen waarom een belegging bij DeFi Capital een kans is voor enorme rendementen.

1. Nieuwe technologie

Blockchaintechnologie bestaat pas 10 jaar. Als we de opkomst van blockchaintechnologie vergelijken met die van andere technologieën zoals internet of televisie, dan zien we al snel dat we nog in een vroege fase zitten.

We hebben goede redenen om te denken dat de financiële sector op het punt staat om een enorme verandering door te gaan zoals nooit tevoren. Dit komt mede doordat de wereld sinds het internet een stuk kleiner is geworden. Communicatie kan met nagenoeg iedereen en snel, afstanden worden sneller afgelegd en informatie is overal beschikbaar.

Het is deze wereld waarin het nu mogelijk is om ons vertrouwen in grote financiële instituties te vervangen door technologie. Het is een daadwerkelijke oplossing voor fouten in grote financiële instanties en zet individuen in hun kracht over heel de wereld.

New Blockchain Technology

2. Nieuwe klasse product

Iets wat we een hele lang tijd niet gezien hebben is dat er een compleet nieuwe klasse aan producten in de wereld beschikbaar wordt. Begrijp het als het vinden van een nieuw element; wat een mogelijkheden!


Deze klasse van digitale producten of cryptografische munten is steeds interessanter. Dit komt omdat ze een stabiliserende werking kunnen hebben op een portfolio van beleggingen en investeringen. Een breed beleggingsfonds dat stabiel wil zijn heeft dus goede redenen om zo divers mogelijk te beleggen. Financiële instituties herkennen dit effect ook dus wij verwachten dat het een diversificatie is die op grote schaal welkom is. Zie deze laatste ontwikkelingen voor wat voorbeelden.

New Blockchain Asset Class
Ondertussen zijn er al honderden producten gemaakt op basis van blockchain!

 

3. Zonder zorgen profiteren


New Blockchain investment strategy

Unieke strategie

Wij hebben een unieke strategie ontwikkeld die perfect is voor de huidige staat van de markt waarin we gaan beleggen. We beheren ons risico door de ervaring en kennis die we hebben te vertalen naar een conservatieve strategie in een divers crypto portfolio. En daar zijn goede redenen voor.

Hoe fijn is het om geen zorgen meer te hebben over wanneer je moet kopen en verkopen en om niet meer onderhevig te zijn aan emotionele beslissingen. Deze strategie neemt zorgen weg en we zijn geheel transparant in de keuzes die we hierover gemaakt hebben.

Om te voorkomen dat we irrationele beslissingen maken hebben wij op basis van redelijke verwachtingen vaste punten vastgesteld wanneer we verkopen en dividend uitkeren. Dit proces gaat door tot technische indicaties aangeven dat de markt te riskant wordt. Vervolgens gaan we over tot een uiteindelijke totale verkoop van alle aandelen in ons beheer.

Lees hier meer over onze strategie

Team blockchain

4. Ervaring

Doordat we het grootste deel van het bestaan van Blockchain hebben meegemaakt, bevinden we ons nu in een unieke positie.

Door de jaren heen hebben we succesvolle investeringen en beleggingen gedaan. Dit stelt ons in staat full-time bezig te zijn met de markt en de technologie. Het is niet mogelijk om deze ervaringen nog op te doen na alle momenten meegemaakt te hebben die de technologie hebben gevormd tot wat hij nu is. Alleen die personen die erbij waren kunnen een goed beeld vormen van wat het in de toekomst kan gaan betekenen.

Wij hebben deze unieke positie en wij willen deze inzetten ten goede. Voor decentralisatie van het financiële systeem en om individuen in hun kracht te zetten.

Lees hier meer over het team

5. Duurzaam en verantwoordelijk

Deze wereld is niet van ons, laten we er dus goed voor zorgen

Duurzaam

Onze missie is gedreven door een verlangen om de wereld te zien veranderen tot een betere plek om in te leven. Dit komt overeen met de trends die we ook om ons heen zien als het gaat over duurzaamheid en het klimaat. Wij staan achter de 'Sustainable Development Goals' die zijn vastgesteld door de Verenigde Naties. Daarom kiezen wij ervoor om de negatieve effecten van onze investeringen in deze technologie te compenseren.

Lees hier meer over onze duurzaamheidsstrategie.

Verantwoordelijk

We hebben een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en idealisme. Dit zijn redenen waarom we een bijdrage willen leveren op de lange termijn. Door consequente betrokkenheid bij de markt en onze beleggingen kunnen we effectief bijdragen aan de ontwikkeling en adoptie daarvan.

Dit is een goed moment

Bij ons ben je aan het juiste adres. Of je nu enthousiast bent over crypto, de technologie of een investeerder bent die onderdeel wil zijn van deze financiële revolutie.

Download onze teaser