DeFi Capital Over Ons

Decentralized Finance Capital

DeFi Capital is een fonds voor cryptovaluta investeringen in de decentrale economie

Onze purpose

DeFi Capital is een cryptovaluta investeringsfonds dat een actieve bijdrage wil leveren aan de nieuwe economie die bekend staat als Decentralized Finance.

Deze nieuwe golf van financiële innovatie is volledig mogelijk gemaakt door blockchaintechnologie. Het heeft de potentie om uit te groeien naar een nieuw financieel systeem. Iedereen mag deelnemen en bijdragen aan dit systeem en kan daarvoor beloont worden. Wij hebben de visie om in het beheer van dit systeem een rol te spelen zodat de hele wereld er beter van wordt.

Visie DeFi Capital

Bekijk onze video voor een goede introductie 

Video DeFi capital

Cryptovaluta en Ethereum

 

money_off
Cryptovaluta

DeFi Capital investeert alleen in cryptovaluta. Wij geloven dat de toekomst van het financiële systeem op blockchain gebouwd wordt, decentraal en voor iedereen toegankelijk is. Wij investeren in die bedrijven en projecten die deze visie ook hebben. Cryptovaluta maken het mogelijk om te betalen, om te stemmen of om ze weer in te zetten om de economie te versterken. Al deze mogelijkheden willen we gaan inzetten om een voorbeeld te zijn voor wat de decentrale economie kan zijn en hoe je er professioneel mee omgaat.

Ethereum

90% van de decentrale economie wordt gebouwd op de blockchain die Ethereum aanbiedt. Iedereen kan de blockchain van Ethereum gebruiken en er financiële applicaties op bouwen. Dit betekend dat Ethereum een essentieel onderdeel is van onze strategie en ons portfolio.

Do we defi?

We zijn er trots op dat DeFi Capital 'defiance' in zijn naam heeft

Zoals de oprichter van Bitcoin al zei: 'What is needed is an electronic payment system based on cryptographic proof instead of trust, allowing any two willing parties to transact directly with each other without the need for a trusted third party'

Of het nu zijn doel was of niet, in deze wereld is een nieuw geldsysteem dat direct van persoon tot persoon gaat een provocatie. Macht draait om geld en geld draait om gecentraliseerde financiële instituties. Een blockchain dat decentraal is is een oplossing voor vele problemen, een oplossing die in de kern niet te stoppen is. Wij zijn voorstander van door de gemeenschap beheerde en op blockchain gebouwde financiële applicaties.. Wij geloven dat een individu in controle zou moeten kunnen zijn over zijn en haar hele kapitaal.

Nieuwe klasse aan producten met cryptomunten

Er zijn al vele honderden cryptovaluta in omloop.

Dit is een goed moment

Bij ons ben je aan het juiste adres. Of je nu enthousiast bent over crypto, de technologie of een investeerder bent die onderdeel wil zijn van deze financiële revolutie.

Download onze teaser