Decentralized Finance DeFi Capital Distributed Network

Familie van experts

Heel hun leven werken ze al samen. Broers en professionals met helder zicht op een nieuw financieel systeem.

Maarten & Dirk-Jan

Wij zijn fulltime bezig in de wereld van blockchaintechnologie. Wij beheren DeFi Capital en zijn op de hoogte van de belangrijkste laatste ontwikkelingen. Dit is wie wij zijn:

Maarten

Maarten heeft een achtergrond in commerciële economie. Daarbij heeft hij meer dan vijf jaar ervaring met het beleggen en experimenteren met blockchaintechnologie. Doordat hij al vroeg het potentieel herkende heeft hij een aantal jaar succesvol kunnen beleggen en handelen in deze nieuwe markt. Maarten is gemotiveerd voor een radicale en systematische verandering voor het financiële systeem en hij is toegewijd dit tot een succes te maken.

linkedindeficapital

 

Defi Capital Dirk-Jan and Maarten Dorr

Dirk-Jan

Dirk-Jan heeft filosofie gestudeerd in Utrecht en heeft meer dan vijf jaar ervaring met blockchaintechnologie. Dirk-Jan heeft jaren ervaring met het onderzoeken van verschillende vormen van blockchain, betaalmiddelen en projecten en heeft succesvolle beleggingen gedaan voor meerdere jaren.

Dirk-Jan blinkt uit in het analyseren van lange termijn trends en kansen en het formuleren van strategieën.

linkedindeficapital

Wij creëren nieuwe en lucratieve kansen

Wij hebben nauw samengewerkt om de technologie te leren kennen en ermee te experimenteren. Daardoor zijn wij een sterk team geworden.

Door onze directe ervaring met wat blockchaintechnologie kan doen hebben we een sterk besef gekregen van de mogelijkheden. Verder hebben we de afgelopen jaren samen ervaring opgedaan met het managen van een blockchain fonds en nu kiezen we ervoor dit op een grotere schaal te herhalen.

Met onze ervaring zijn wij er zeker van dat we een kundig en innovatief blockchainfonds kunnen aanbieden. Wij weten de perfecte brug te maken tussen de oude en nieuwe economie. Enthousiast?

Download fondsteaser en informatie

Wij hebben een unieke kijk op blockchaintechnologie

Onze visie op blockhain

'Wat is blockchain' is een vraag die je veel hoort. Wij hebben onze visie op blockchaintechnologie hier uiteengezet.

Wat is blockchain

Onze selectie van cryptomunten

Er is keuze tussen vele honderden cryptomunten en blockchainprojecten. Wij hebben er 7 gekozen. We leggen uit hoe we gekozen hebben en welke het zijn geworden.

Ons portfolio

Hoe wij de blockchaineconomie zien

Wij hebben een specifieke visie op de toekomst van onze economie. Ben je benieuwd?

Wat is DeFi

Onze beleggingsstrategie

We hebben lang nagedacht over een geschikte beleggingsstrategie voor deze technologie. We hebben een unieke benadering gevonden die veel problemen oplossen. 

Beleggingsstrategie

Samen met onze partners

Om ervoor te zorgen dat onze diensten breed gedragen worden hebben we onze bedrijfsstructuur gevormd naar de standaarden in de financiële sector. We werken samen met verschillende partners die ons stabiliteit geven en ondersteunen.

Wettelijke eigenaar

Stichting DeFi Capital A is de wetmatige eigenaar die ervoor zorgt dat de beleggingen die we doen veilig beheerd worden. Dit doet de stichting namens de bv. en de deelnemers.

Details van deze samenwerking zijn vastgelegd in een overeenkomst tussen de wettelijke eigenaar en de fondsmanager.

De Beheerder

Wij hebben de administratie van het fonds gedelegeerd aan IQEQ Financial Services B.V. Dit is een vertrouwde internationale aanbieder van financiële dienstverlening.

De administratietaken omvatten ook de administratie van de investeerder en de periodieke berekening van de NAV (netto asset value). Dit is de kern van de taken van de beheerder.

Advisory board

Wij willen een adviserende commissie samenstellen met mensen die een bijdrage kunnen leveren aan de besluitvorming van DeFi Capital management.

Deze commissie zal samengesteld worden uit ervaren professionals die affiniteit hebben met blockchaintechnologie.