Decentralized Finance DeFi Capital Distributed Network

 

Blockchainfonds voor een nieuw financieelsysteem

Wij bieden een spannend beleggingsfonds met een groep investeerders die kijken naar de toekomst van onze economie. 

Lid worden
Onze community

Waarin treed je nu precies toe? Laten we eens kijken.

Het proces

Er zijn wat stappen die voorafgaan aan het toetreden. We geven je alvast een idee.

Neem contact op

We kijken ernaar uit! Vragen, opmerkingen, voel je vrij.

Wat is het nu precies waar je onderdeel van wordt?

DeFi Capital is meer dan een fonds alleen. Wij willen met een grote groep investeerders een rol spelen in de adoptie van blockchaintechnologie.

Wij zoeken mensen die enthousiast zijn over technologie, een verandering zoeken voor het financiële systeem en actief bezig willen zijn met de toekomst.

Een deel van onze belofte is dat we door onze beleggingen een stem kunnen realiseren die daadwerkelijk gehoord gaat worden. Wij gaan met elkaar investeren in de grote (decentrale) financiële bedrijven van de toekomst. En wij helpen mensen wegwijs in de blockchain economie.

Daar wil je toch deel van uitmaken?

Check voor meer informatie de informatiebrochure hieronder.

fondsTeaser en Meer Informatie

 

 

Decentralized Finance DeFi Capital Investment Fund

Het proces

Wanneer je deel wordt van DeFi Capital ga je een paar formele stappen door. Om je alvast een idee te geven, hieronder een stap-voor-stap beschrijving.

Stap 1: een introductie

Om te beginnen gaan we elkaar leren kennen. Normaal gezien organiseren we twee tot vijf ontmoetingen met elkaar. We willen op één lijn zitten met elkaar over onze doelen en visie op de toekomst.

Stap 2: juridische zaken

Om onderdeel te worden zijn er wat formaliteiten. Samen met IQEQ regelen we dat we volledig voldoen aan alle wetgeving en dat er tussen ons geen verassingen meer kunnen ontstaan. Lekker rustig.

Stap 3: Het ontvangen van je unit

Unit is de juridische term voor de aandelen die je hebt in dit fonds. Omdat de berekening van een aandeel op elk moment kan, zullen we kort voor de distributie van de units de officiële prijs berekenen.

Stap 4: Je bent deel van de blockchaineconomie

Nu wordt het echt leuk. Je draagt bij aan de adoptie en implementatie van de technologie en je rijdt met ons mee naar een mooi resultaat.

Let's do this.

Neem vandaag nog persoonlijk contact met ons op.

Laat hier je gegevens achter en dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. Of stuur ons zelf een berichtje op info@deficapital.nl.


Defi Capital Dirk-Jan and Maarten Dorr