Decentralized Finance DeFi Capital Distributed Network

Portfolio

Een goed blockchainportfolio van cryptovaluta voor de lange termijn. Wij beleggen in toegevoegde waarde, met een oog voor sociale en economische ontwikkelingen.

Hoe bepalen we ons portfolio?

We hebben een groot voordeel, en dat is dat we ondertussen heel wat ervaring hebben met deze markt. Met deze ervaring zorgen wij voor de beste selectie en verdeling van cryptomunten, voor een goed blockchainportfolio.

De laatste jaren hebben we kunnen aanschouwen hoe de blockchaineconomie verzadigd is geworden door vele honderden projecten en start-ups. Op een gegeven moment werd het zelfs de vraag wie de beste marketing doet in plaats van wie de beste oplossing heeft. Met als resultaat dat veel mensen geïnvesteerd hebben in projecten die onrealistisch waren in hun beloften en verwachtingen.

Maar we hebben zeker drie projecten gezien die nooit echt marketing hebben hoeven doen en toch zeer succesvol zijn: Bitcoin, Ethereum en MakerDAO.

Het zijn nu precies deze projecten die we elke dag volwassener hebben zien worden en zien vormen tot de basis van een nieuw financieel systeem.

Door een aantal jaar deze projecten te volgen hebben we nu een uniek perspectief op ze. Daardoor verdienen ze ook een fundamentele plek in ons blockchainportfolio.

Blockchain Portfolio

Grondig marktonderzoek

Hieronder hebben we een deel van ons model uiteengezet dat we gebruiken om een potentiële belegging te onderzoeken. Wij maken vervolgens rapporten van de resultaten die we daarna een cijfer geven door middel van ons evaluatiemodel.

Op deze manier kunnen we elke categorie een gemiddelde geven en vervolgens tot een eindresultaat komen. Dit cijfer kunnen we vergelijken met andere potentiële investeringen.

We hebben extra gewicht gegeven aan de weging van decentraal financiën omdat dit item onze visie representeert.

 

Blockchain Bitcoin

Hoe maak je een goed blockchainportfolio?

Wij gebruiken een breed opgezet model om onderzoek te doen naar goede en veelbelovende beleggingen.

Decentralisatie

1. Mission and values.
2. Open financial system
3. Innovation or solution
4. Economic freedom
5. Equal opportunity
6. Decentralization
7. Network effect

Technologie

1. Source code
2. Working product
3. Roadmap
4. Security

Het Team

1. Founders and leadership
2. Operations
3. Participation equality
4. Transparency
5. Ethics

Ontwikkelingen

1. Customer demand
2. Developers
3. Developers community
4. External stakeholders
5. Nodes
6. Transaction, fees, addresses

Valuatie framework

1. Nadat we grondig onderzoek hebben verricht, gaan we over tot het beoordelen van de resultaten. Dit geeft ons het uiteindelijke oordeel.

Welke investeringen doen we?

Op basis van onze ervaring en onderzoek hebben we het grootste gedeelte van ons blockchainportfolio al bepaald.

En het deel dat nog niet bepaald is, kan nog worden geïnvesteerd in nieuwe projecten of gebruikt worden om bestaande beleggingen uit te bouwen.

Hieronder zie je korte beschrijvingen van onze investeringen

 • Ethereum

  Ethereum

  Als er één ding thuishoort in een goed blockchainportfolio, dan is het wel Ethereum. Ethereum is een globaal, decentraal platform voor geld en vele soorten programma's.

  Op Ethereum kun je code schrijven die geld beheert en applicaties bouwen die overal in de wereld toegankelijk zijn.

  Wij zijn vooral enthousiast over de toekomst van Ethereum omdat het nu al een fundamentele rol heeft in de ontwikkeling van blockchaintechnologie.

  Vele honderden projecten worden nu al gebouwd op de blockchain die Ethereum faciliteert. Dit betekent dat er vele duizenden ontwikkelaars bezig zijn om Ethereum te laten slagen.

  Voor meer informatie, bekijk de video van Ethereum hier.

  DeFi Capital Blockchain asset: Ethereum

 • Bitcoin

  Bitcoin

  heeft de potentie om het digitale goud of het betaalmiddel van de toekomst te worden.

  Bitcoin is hoe het allemaal begonnen is.

  Zijn eigenschappen zijn robuust en mede daardoor heeft het al 10 jaar kunnen bestaan. Bitcoin is te vertrouwen; het is transparant, simpel en toegankelijk.

  Bitcoin geeft ons een manier om waarde op te slaan, het is globaal en het is het best beveiligde netwerk beschikbaar in de wereld.

  Wij denken dat Bitcoin, doordat het decentraal is in de kern, een fundamentele rol gaat spelen in de blockchaineconomie van de toekomst.

  DeFi Capital Blockchain asset: Bitcoin

 • MakerDAO

  MakerDAO

  is een decentrale organisatie die gebouwd is op de blockchain van Ethereum. MakerDAO heeft als doel om de volatiliteit te beheren van DAI, een stabiele token die één op één is met een dollar.

  Wij zijn met name enthousiast over MakerDAO omdat een stabiele token een van de meest gewenste innovaties is sinds Ethereum.

  Makkelijk gesteld, hoe kan een cryptomunt functioneren als betaalmiddel als het telkens zo schommelt in waarde?

  Dit is precies wat MakerDAO heeft opgelost met de digitale munt DAI. Gedekt door andere cryptomunten is zijn stabiele waarde nagenoeg gegarandeerd. En dit allemaal op een decentrale manier.

  DeFi Capital Blockchain asset: Makerdao

 • Augur

  Augur

  is een van de eerste projecten die gemaakt werden op de blockchain van Ethereum en is waarschijnlijk een van de meest complexe.

  Augur heeft een decentrale markt gemaakt voor voorspellingen. Nu is het mogelijk om op een decentrale manier een voorspelling te doen. Het kan een van de eerste grote gebruiksvormen worden op Ethereum.

  DeFi Capital Blockchain asset: Augur

 • DASH

  DASH

  is een van onze assets door wat ze bereiken als valuta in landen in ontwikkeling en Zuid-Amerika.

  Met name in de landen die last hebben gehad van extreme inflatie of slecht monetair beleid is er een duidelijke interesse voor DASH. Wat er bij komt is dat DASH als een van de eerste een volledig functionerende DAO heeft opgezet en nog altijd een voorbeeld is voor velen.

   

  DeFi Capital Blockchain asset: DASH

 • Kyber Network

  Kyber Network

  wordt gebouwd op Ethereum en biedt een makkelijke manier om van de ene cryptovaluta naar de andere te handelen.

  Kyber Network is geïntegreerd in vele andere applicaties en blijkt een goede oplossing te zijn om makkelijk en decentraal crypto valuta te verhandelen. Kybers protocol is op dit moment geïntegreerd in bijvoorbeeld de standaard cryptoportemonnee van de Samsung Galaxy S10.

   

  DeFi Capital Blockchain asset: Kyber Network

   

Met dit portfolio hebben we zin in de toekomst!

Voor meer informatie publiceren we ook onderzoek en rapportages op onze website. Vind deze en andere documenten hier.

Nieuws