Beleggingsstrategie Crypto DeFi Capital

Verwachtingen

Die we hebben van de Markt

Veilig Beleggen

En geen last meer van Emotie

Rendement

En onze strategie om deze te behalen

Centrale indicatoren

Voor een markt die uitgeput raakt

 

Zorgeloos beleggen met een ideale strategie

Wat kunnen we verwachten van deze markt, en wat hebben we geleerd van het verleden?

In 2017 en 2018 is de blockchainmarkt erg speculatief geworden. Er waren bubbels, crowdfunding (ICO's) was helemaal opgeblazen en er waren groepen die met elkaar de prijs probeerden te beïnvloeden.

Het was echt even het financiële wilde westen geworden.

Maar nu zien we dat we in de volgende fase zijn aangekomen. Hoe zien we dat? Om te beginnen zijn veel mensen, waaronder regulerende partijen, een stuk kritischer geworden. We zien ook dat er flink wat concurrentie op gang is gekomen en ontwikkelaars hebben daadwerkelijke producten die we kunnen gebruiken.

Maar de realiteit heeft ons laten zien dat we nog een lange tijd te gaan hebben en dat het tijd kost voor een nieuw product om echt helemaal volwassen te worden.

Bitcoin mag dan de de puberteit bereikt hebben, maar vele andere projecten zitten nog in hun babyfase.

Voor ons is het alle ogen op Bitcoin en Ethereum want zij zijn het die de markt vormen tot wat ze is, en waarop we onze blockchain beleggingsstrategie gebaseerd hebben.

 

Een paar van onze belangrijkste verwachtingen

  1. De totale markt gaat een hele schaal groeien. (van 100 tal naar 1000 tal marktkapitalisatie)
  2. Ethereum en Bitcoin vormen samen de meest innovatie aspecten van de technologie en zullen samen het grootste deel van de markt blijven representeren. 
  3. Ethereum gaat groeien in zijn representatie t.o.v. de totale markt. 
New Blockchain Technology

Vooraf bepaalde strategie

Even tussendoor, onze verkoopstrategie is maar één van de drie onderdelen van de kern van onze blockchain beleggingsstrategie. Wil je meer weten over wat we verder doen? Lees hier verder.

 

Veilig beleggen in blockchain

Het is belangrijk om voorzichtig te zijn want de markt is behoorlijk riskant en de prijzen gaan hard op en neer.

We zijn ons bewust van de feiten. We beginnen een fonds voor een technologie die zich heel snel ontwikkelt. De markt is volatiel en verandert snel.

Een strategie voor deze markt zou niet gretig moeten zijn en het zou ons moeten verlossen van riskante emotionele beslissingen. En een beetje handelaar weet hoe moeilijk dat is.

Toch zijn we succesvol. Wij denken, omdat we een lange weg voor ons hebben en het onmogelijk is om precies te zien waar we heen gaan, dat het goed is om terughoudend en conservatief te blijven in onze verwachtingen.

Wat hebben we gedaan?

We hebben tientallen rekenmodellen gemaakt op basis van onze verwachtingen voor de toekomst.

Vervolgens hebben we bepaald welke van deze modellen het meest realistisch zou kunnen zijn.

Door modellen te middelen met elkaar, hoger en lager risicoscenario's naast elkaar te leggen, zijn we uitgekomen op onze strategie. Deze beleggingsstrategie is conservatief t.o.v. de andere modellen.

Deze strategie heeft op basis van onze rekenmodellen vaste momenten tijdens de komende groei van de markt. Op deze vaste momenten beginnen we met de verkoop en het uitkeren van dividend.

Hoe hoger de markt gaat, hoe meer we dus verkopen.

 

Hoofdredenen om voorzichtig te zijn:

  1. Nieuwe technologie brengt nieuwe risico's met zich mee.
  2. De markt is extreem volatiel.
  3. Bijdragen aan de adoptie van de technologie is ons hoofddoel, financieel rendement komt daarna.
  4. Een vastgestelde en vooraf bepaalde verkoopstrategie verlost ons en onze beleggers en investeerders van sentimentele keuzes.
Fintech blockchain laatste trend

Langetermijnstrategie

Als we het risico en potentieel van de markt in overweging nemen dan realiseren we onze doelen ver voor we verwachten dat de markt uitgeput en gehypet raakt.

Veilig beleggen in blockchaintechnologie betekent dat hoe riskanter de markt is en hoe meer onze beleggingen op en neer gaan, hoe minder kapitaal we riskeren.

Deze strategie is voor de lange termijn. Volgens onze verwachten hebben we onze doelen behaald binnen 10 jaar.

Wereld strategie

Rendementen veiligstellen

Een belangrijk onderdeel van onze beleggingsstrategie voor blockchain is een lijst met uiteindelijke indicatoren. Een soort van stoplichten.

Deze gebruiken we als een signaal dat ons duidelijk maakt dat de markt te risicovol aan het worden is. Als er teveel op rood staan, is het tijd om te verkopen.

De blockchainmarkt, en specifiek de Bitcoinmarkt, heeft de afgelopen jaren momenten gezien waar het volledig gehypet werd en prijzen veel te hard omhoog schoten. Om ons er zeker van te zijn dat we geen slachtoffer worden van de risico's van onredelijke hype en emotie hebben we een lijst van centrale indicatoren die aangeven wanneer we volledig willen verkopen.

Deze lijst dient als een signaal over waar we zijn in de huidige cyclus en adviseert ons over het risico. Zo houden we beleggen in blockchaintechnologie veilig.

Interesse in ons portfolio?

Zo hebben we het opgebouwd