Beleggingsstrategie Crypto DeFi Capital

1.

Bouwen van een community

Voorop staat dat we een groep bij elkaar brengen van enthousiaste investeerders in blockchaintechnologie.

2.

Beheer van assets

Grondig onderzoek naar en investeren in digitale assets.

3.

Actief deelnemen

Wij spelen een actieve rol in decentrale organisaties en zijn de stem van de investeerder in deze.

4.

Target Click strategie

Een slimme verkoopstrategie die een balans creëert tussen risico en opbrengst.

Decentralized Finance Blockchain community

1. Bouwen van een community

Wij zoeken mensen die enthousiast zijn over blockchaintechnologie.

En er is zoveel om enthousiast over te zijn! DeFi Capital brengen mensen samen en laten ze proeven van een nieuw financieel systeem. We zoeken mensen en bedrijven die denken zoals wij en het potentieel zien voor de toekomst. Onze eigen toekomst, maar ook die van de wereld als geheel.

Decentralized Finance Blockchain assets

2. Beheer van assets

Er is meer dan Bitcoin, veel meer.

Voordat we beleggen in een cryptovaluta is er grondig onderzoek en een uniek perspectief dat we toepassen. Dat maakt dit fonds tot een succes. Wij zitten nu in de fase waarbij de infrastructuur van toekomstige financiële bedrijven gemaakt wordt. Dit is het moment om ons te positioneren en dat is precies wat we doen. Ons portfolio bestaat alleen uit decentrale projecten en bedrijven.

Asset valuation framework

Wij voeren een due diligence uit over potentiële beleggingen door middel van ons 'Digital asset framework'. We beoordelen op een verscheidenheid aan punten en voor een investering goed genoeg is moet die een minimum aantal punten behalen. Voor meer, zie onze criteria.

 • Onze stem laten horen

  Wanneer we het nodig vinden laten we onze stem horen en willen we een invloed zijn in besluitvorming. 

 • Decentralized Finance Network Participation
  Stemmen

  Als je kunt stemmen, dan zou je het moeten doen. Verschillende projecten geven ons deze optie.

 • Netwerkdeelname

  Verschillende projecten kunnen versterkt worden door aan het netwerk bij te dragen. Wij zoeken dit soort kansen.

3. Actief deelnemen

Wij houden niet van de zijlijn. Wij zijn de spits.

In de wereld van de decentrale economie is er zo veel wat men kan doen om een rol te spelen. En DeFi Capital doet meer dan investeren alleen. Sommige investeringen geven ons de mogelijkheid om een stem te hebben in toekomstige ontwikkelingen, een ander netwerk geeft ons de mogelijkheid om het actief veiliger te maken. Wij willen de kansen die we hierin zien benutten.

Enthousiast over wat we doen?

Laten we praten over de decentrale economie!

Bitcoinkoers grafiek

4. Target Click strategie

Veilig belegging

We zijn ons bewust van de feiten. We beginnen een fonds voor een technologie die zich heel snel ontwikkelt. De markt is volatiel en verandert snel.

Een strategie voor deze markt zou niet gretig moeten zijn en het zou ons moeten verlossen van riskante emotionele beslissingen. En een beetje handelaar weet hoe moeilijk dat is.

Toch zijn we succesvol in het maken van deze strategie. Wij denken, omdat we een lange weg voor ons hebben en het onmogelijk is om precies te zien waar we heen gaan, dat het goed is om terughoudend en conservatief te blijven in onze verwachtingen.

Target Click strategie
Financiële modellen

Wij denken dat er de komende jaren heel veel geld van de traditionele economie naar de blockchain economie gaat. Een goot deel van dat geld gaat uitkomen bij Bitcoin en Ethereum.

We hebben tientallen rekenmodellen gemaakt op basis van onze verwachtingen voor de toekomst. Vervolgens hebben we bepaald welke van deze modellen het meest realistisch zou kunnen zijn.

Deze strategie heeft op basis van onze rekenmodellen vaste momenten tijdens de komende groei van de markt. Op deze vaste momenten beginnen we met de verkoop en het uitkeren van dividend.

Hoe hoger de markt gaat, hoe meer we dus verkopen.

.

Heb je nog vragen en zin om door te praten? Neem contact met ons op!

Contact